store logotyp

TAKK Living

Altid igennem re:member reward:

  • 5 % i reward rabat ved køb

Log ind for at gøre brug af tilbuddet

Log ind


Om TAKK Living

Hos TAKK Living arbejder vi hver eneste dag på at gøre vores kunder tilfredse. Om det er ved at yde den bedste købsoplevelse, finde et bredt og nøje udvalg af designs til netop alle typer hjem eller være til rådighed og hjælpe alle ugens dage, så er målet for deres at gøre vores kunder glade.

TAKK Living online univers indeholder møbler og interiør til det nordiske hjem

De gør en stor dyd ud af at kunne tilbyde produkter i lækre kvaliteter til fordelagtige priser. TAKK Living ønsker at give vores kunder muligheden for at shoppe deres interiør samlet ét sted og i et inspirerende univers. Derfor opdaterer og udvider de vores produkter på shoppen med jævne mellemrum og har altid fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste boligtrends.

TAK, fordi du vælger os!

TAKK Living mener, at ordet “Tak” bruges for lidt og det vil de gerne bidrage til at lave om på. Ordet har ikke alene egenskaben til at gøre dagen bedre for én selv og andre omkring os, men det kan også vise, at man værdsætter og er taknemmelig for nogen eller en handling.

TAKK Living tilstræber derfor at have den bedste kundeservice, der yder en tand mere, end hvad der forventes, så du trygt, nemt og hurtigt kan handle alle dine møbler og interiør hos os - og bliver de kvitteret med et lille tak fra en af vores kunder, er vores dag reddet.

Vi gør opmærksom på at du ikke får rabat for moms, fragt eller øvrige håndteringsomkostninger.