store logotyp

Horizn Studios

Altid igennem re:member reward:

  • 15 % i reward rabat ved køb

Log ind for at gøre brug af tilbuddet

Log ind


Om Horizn Studios

Horizn er et internationalt Smart Travel Brand hovedkvarter i Berlin. Deres team af ingeniører og designere udvikler innovative rejseprodukter og tjenester til den digitale tidsalder med det formål at gøre alles rejse sømløs og behagelig. Horzin er hyppige rejsende, digitale nomader og designfans. De tror på at udfordre status quo; bevæger os fremad i en verden, hvor rejser er lette, hver rejse er et eventyr, og nysgerrighed driver os alle.

Hvert Horizn Studios-produkt er designet med dig i tankerne. De har nøje valgt meningsfulde funktioner til alle vores produkter, hver tilføjet for at gøre din rejseoplevelse ubesværet fra starten. Fra deres Smart Charger til GPS, rejseassistent og nærhedsalarm - Horzin sørg for, at du har forbindelse, når du har mest brug for det.

Som et designdrevet brand har de gennemsøgt kloden efter de bedste ingeniører, materialer og fremstillingspartnere og nøjes med intet andet end det bedste. Horzin premium tysk polycarbonat er kvalitet i luftfart, deres 360 ° spinderhjul i topklasse er konstrueret og fremstillet i Japan, og deres læder er naturligt garvet og håndlavet i Italien. Horzin-produkter er designet til at gå overalt - uanset om du bare er på pendling eller krydser oceaner og kontinenter. De ønsker at give meningsfulde svar til den stadig mere digitale verden, vi lever i. Denne filosofi afspejles i enkelheden af ??deres branding: den klare, men dynamiske brug af vandrette linjer og strukturer. Dette er rejser i det 21. århundrede.

Vi gør opmærksom på at du ikke får rabat for moms, fragt eller øvrige håndteringsomkostninger.