store logotyp

Fitnessbutikken

Altid igennem re:member reward:

  • 5 % i reward rabat ved køb

Log ind for at gøre brug af tilbuddet

Log ind


Om Fitnessbutikken

Fitnessbutikken er totalleverandør af trænings- og fitnessudstyr med salg udelukkende via deres webshop på www.fitnessbutikken.dk. Fitnessbutikken.dk henvender sig primært til private med henblik på hjemmetræning, men herudover har de også kapaciteten til at lave fitnessløsninger inkluderende udstyr og service til firmaer, foreninger, kollegier og mindre fitnesscentre.

De har et stort udvalg af produkter og leverer fitnessudstyr inden for styrketræning, kredsløbstræning, genoptræning, funktioneltræning, Power Plate, yoga og pilates. Herudover har de også et stort udvalg af kosttilskud, puls-, fitness- og GPS-ure samt en stor outlet, hvor de sælger forskellige demomodeller og brugt udstyr, der leveres klargjort efter grundig gennemgang af deres serviceafdeling.

Fitnessbutikken er leverandør af udstyr fra Reebok Fitness, som er verdens største fitnessbrand. Derudover udbyder de anerkendte mærker som Adidas Fitness, Titan Fitness, Titan Box Fitness, Power Plate, Cybex, MDUSA, Pendlay, SportsArt, TECA, Tunturi og Eurosport.

Vi gør opmærksom på, at du ikke får reward rabat for moms, fragt eller øvrige håndteringsomkostninger. Reward rabat kan ikke kombineres med rabatkoder.