store logotyp

Clothesfamily

Clothesfamily.dk største ambition er at give danskerne mulighed for at købe kvalitetstøj til fabrikspriser. De synes nemlig at det er ærgerligt at man ofte må være nødsaget til at købe tøj med mærker og brands forskellige steder på tøjet, som gør prisen betragteligt højere.

Derfor kom de på idéen om at skabe et koncept som henvender sig til de mennesker som ønsker at købe basistøj, altså tøj uden mærker og brands og som bare værdsætter tøj af god kvalitet. Tøjfabrikken er for dig som bare gerne vil have noget lækkert tøj uden at det er forbundet med et specielt brand.

Hvis der er noget de danskere rigtig godt kan lide, så er det at gøre en god handel. Dette element har de også taget højde for Clothesfamily.dk. Derfor handler du altid direkte med fabrikken, og slipper derfor for at betale overpris for dit tøj. Grundet at du handler direkte med fabrikken, så opnår du en markant større besparelse end du ville have gjort, hvis du købte dit tøj hos andre virksomheder.

En anden væsentlig fordel som Clothesfamily.dk har er, at de kan tilbyde dig et stort udvalg af tøj. Det gør at du ikke skal tage til takke med få kedelige varer, men derimod altid kan være sikker på at købe tøj som følger tidens trends og mode.

Vi gør opmærksom på at du ikke får rabat for moms, fragt eller øvrige håndteringsomkostninger.

Ved gennemførte køb som spores via denne side får du

  • 36 kr i reward rabat ved køb

Rabatkoder

Du skal være logget ind og bruge dit re:member MasterCard for at opnå rabat, når du handler via re:member reward. Log ind her

Læs mere om re:member MasterCard her