Vattenrutschkana2.jpg

Giv os dit tip og vind 2 biobilletter

Har du en god historie, der har dit re:member Mastercard i hovedrollen? Bruger du kortet på en helt speciel måde? Hvad er det, der virker for dig i forhold til re:member Mastercard?

Del dine tips med os, så har du mulighed for at vinde 2 biobilletter, der kan anvendes i biografer overalt i landet. Vinderen får direkte besked. 

Skriv til os, hvad du mener, er specielt godt ved re:member Mastercard, og del ud af dine erfaringer om brug af kortet. Så kan det være, at det bliver dit tip, vi giver videre i næste nyhedsbrev og på vores hjemmeside.

Bemærk, bliver dit tip udtrukket som vinder, vil det blive offentliggjort med fornavn og bynavn. Ønsker du derimod at være anonym, så skriv blot "Anonymt tip" i overskriften på e-mailen, så deltager du stadig i konkurrencen.

For at vi kan sende eventuelle billetter til dig, bedes du i e-mailen huske at skrive: Navn, adresse, postnr., by, telefon/mobil.

Klik her for at give os dit bedste tip om re:member Mastercard og deltag i konkurrencen om 2 biobilletter.

Modtager du vores nyhedsbrev? Vi udsender vores nyhedsbrev 4 gange om året, hvor du kan læse om måder at anvende kortet på, services, tilbud og meget mere. Du kan altid afmelde det igen.