Generelt om vilkår ved nethandel med re:member reward

 • Du får ikke re:member reward rabat på moms, fragt, administrationsgebyr eller andre omkostninger.
 • Betingelserne, som er opgivet på denne nethandel portal, gælder sammen med butikkens egne vilkår for alle køb.
 • For at få re:member reward rabat på køb, som du foretager på nethandel portalen, skal du være logget ind som re:member MasterCard kunde, før du begynder at handle. Hvis du foretager dine køb direkte på butikkens hjemmeside, kan vi ikke registrere dine køb - og dermed heller ikke give dig rabat. Derfor er det vigtigt, at du altid benytter denne nethandel portal, når du går til butikkernes hjemmesider for at handle. Derudover skal der betales med re:member MasterCard for at få rabat.
 • Dine køb registreres, og rabatten krediteres din næste faktura fra re:member automatisk inden 10 dage. Hvis du handler, mens din faktura er under produktion og udsendelse, vil rabatten blive fratrukket din faktura måneden efter.
 • Bemærk venligst, at rabatkoder som ikke er publiceret på re:member reward, ikke kan anvendes i kombination med reward rabatten. Hvis der anvendes en rabatkode, vil reward rabatten efterfølgende blive annulleret.


Betingelser og vilkår nethandel portal re:member reward

Ved at benytte denne nethandel portal godkender du betingelser og vilkår på denne side, samt alle betingelser, vilkår og retningslinjer for re:member reward programmet. Vær opmærksom på, at betingelser og vilkår kan blive opdateret uden varsel. Du giver samtykke i de til enhver tid gældende betingelser og vilkår, når du benytter denne nethandel portal. re:member reward rabat gives kun til køb via nethandel portalen. Der gives ikke rabat for transaktioner foretaget direkte hos en af forhandlerne. Hvis du gør et køb via butikkens app, anvender sammenligningssider (såsom Pricerunner, Trivago, Momondo eller lignende), får du desværre ikke reward rabat. Du må altid anvende reward portalen, for at vi kan spore dine køb. For at optjene re:member reward-rabat skal du være logget på med dit postnummer, fødselsdato og de sidste fire cifre af dit re:member kortnummer. I tillæg må du kun benytte forhandlerlinks, som findes i nethandel portalen, og du skal fuldføre transaktioner i samme session.

Deltager- og tredjepartsnetsteder og gebyrer tilknyttet disse

Denne nethandel portal har links til netbutikker, som er med i programmet. re:member er ikke ansvarlig for indholdet på hjemmesiderne til disse butikker, og heller ikke for varer, information eller tjenester, som leveres via eller i forbindelse med disse. Undtaget for dette gælder følgende tilfælde: ved køb af varer eller tjenester med dit re:member MasterCard kan du lave samme indsigelser overfor os som kortudsteder, som overfor netbutikken med følgende begrænsninger:

 1. Krav skal først stilles overfor netbutikken. Kravet overfor os skal stilles inden rimelig tid og være tilstrækkeligt begrundet og dokumenteret.
 2. Vare- og tjenestekøb foretaget via netbutik i udlandet vil normalt være underlagt retsreglerne i det land netbutikken er registreret. Det er i disse tilfælde dit eget ansvar at bevise, at der foreligger et misligholdskrav efter de relevante retsregler.
 3. Vores ansvar er begrænset til prisnedsættelse, tilbageførsel eller erstatning i form af penge og maksimalt til det beløb, som netbutikken har modtaget i forbindelse med købet. Brug af (og køb på) hjemmesiderne, som er med i programmet, er underlagt hver enkelt netbutiks egne betingelser og vilkår. Alle aftaler/ butikker (inklusiv købstransaktioner) som du fortager med tredjeparter, inkluderet deltagende butikker, tredjepartsbutikker eller annoncører, som der findes referencer, opførsler eller links til i denne nethandel portal, gælder mellem dig og sådanne tredjeparter. Alle sådanne aftaler er underlagt deltager- eller tredjepartsbutikkens betingelser og vilkår samt de retningslinjer for privacy policy, som gælder sådanne transaktioner. Vær opmærksom på eventuelle tillægsvilkår for køb, som du foretager. Disse vilkår kan indeholde vigtig information om produktet, som kan påvirke din ret til at kræve kompensation eller refusion. Det er dit ansvar at lægge mærke til dette og bede om yderligere information, når du foretager et køb.

Eventuelle spørgsmål, klager eller krav tilknyttet varer som sælges inklusiv garantier, skal rettes til den aktuelle forhandler/detailhandler. Re:member er ikke ansvarlig for omkostninger, som påløber som et resultat af aftaler med deltagende butikker eller andre tredjeparter, som der findes referencer, opførsler eller links til på denne nethandel portal. Bemærk, at annoncerede priser på deltager- og tredjepartsbutikkers hjemmesider kan være i en anden valuta end danske kroner, og at nogle af disse butikker vil have betaling i denne valuta.

Informations nøjagtighed og forbehold for fejl

Selvom at det så vidt som muligt forsøges at sikre informations nøjagtighed på denne nethandel portal, gives der ingen garanti for at information om varer eller tjenester, som tilbydes gennem nethandel portalen, er helt nøjagtig, når det gælder pris, tilgængelighed og beskrivelse.

Spærring af tilgang til re:member reward

re:member kan umiddelbart spærre din tilgang til re:member reward programmet, hvis vi har grund til at tro, at du har handlet på en måde, som skader programmet eller en af distributørerne. Handlinger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

 • ulovlige eller strafbare aktiviteter
 • optjening af rabat på en uærlig måde eller på en måde som strider imod betingelserne og vilkårene
 • bevidst afgivelse af fejlagtige eller vildledende information

Alle tilbud, som vises på denne nethandel portal, kan ændres uden varsel. Vi vil gøre, hvad vi kan for at sikre, at tilbud er korrekt illustreret og rapporteret, men vi forbeholder os retten til ikke at give rabat, og vi tager ikke ansvar for software- og hardwarefejl på deltager- eller tredjepartsbutiks hjemmesider. re:member forbeholder sig retten til at tilbagetrække rabat, som er krediteret din konto af gyldige årsager som for eksempel returnering af varer eller afslutning af tjenester samt svindelforsøg.