contactless-remember-kreditkort.jpg
Har du spørgsmål?

Her finder du de ofte stillede spørgsmål og svar omkring kontaktløse betalinger.

Læs mere

Kontaktløs betaling

Med kontaktløs betaling kan du nemt gennemføre køb under 350 kr. uden at bruge din PIN-kode i butikken. Her er alt du behøver at vide om kontaktløs betaling.

Kom i gang med kontaktløs betaling

Kig efter symbolet Contactless ikon for kontaktløs betaling på forsiden af kortet. Findes symbolet, så har du et kort, som understøtter hurtige og kontaktløse betalinger. Tjenesten aktiveres automatisk første gang, du bruger dit kort med chip og PIN-kode i butik eller hæveautomat. 

Contactless betaling

Sådan foretager du en kontaktløs betaling

  1. Tag dit kort frem
  2. Hold kortet mod terminalen med Contactless ikon symbolet
  3. Når du hører et bip, er købet gennemført!

Kontaktløse betalinger ved køb op til 350 kr.

Du kan helt enkelt betale køb op til 350 kr. ved at holde dit kort mod kortterminalen markeret med symbolet for kontaktløse betalinger. Købsgrænsen kan variere mellem forskellige lande, og ved kontaktløs betaling kan det forekomme, at du bliver bedt om at indtaste din PIN-kode for at verificere disse køb.

 

Er kontaktløse betalinger sikre?

Ja, kontaktløse betalinger er lige så sikre som betalinger med chip og PIN-kode. Kontaktløse kort indeholder den seneste sikkerhedsløsning, som kræves for betalingskort.

Kortet indeholder endda ekstra sikkerhed, da du ved køb over 350 kr. skal indtaste PIN-kode for at verificere disse køb.

Hvis dit kort bliver stjålet, eller du mister det, så skal du som altid kontakte os med det samme for at få spærret dit kort.  

I andre lande kan andre beløbsgrænser gælde. Med mellemrum kan du blive bedt om at taste din PIN-kode selv ved lavere beløb. Dette er blot for at bekræfte, at det fortsat er dig som bruger kortet.

 

Spørgsmål og svar

Hvis du er interesseret i at vide mere om kontaktløs betaling, så har vi samlet de mest stillede spørgsmål og svar. Læs mere her.