re:member konkurrence

Afsluttet - konkurrence om Apple Watch

Konkurrencen er afsluttet og vinderne af et Apple Watch er Mai Nautrup Olsen og Michael Pfeiffer.

Vinderne er informeret via e-mail.

_____________________________________________________

Konkurrenceregler

Deltagere

Entercards kunder med re:member produkter, der opdaterer/oplyser deres e-mailadresse i netbank og giver samtykke til, at den må benyttes til digital markedsføring.

Vilkår for deltagelse

For at deltage i konkurrencen, skal deltageren logge ind på remember.dk/netbank, trykke på ikonet helt oppe i højre hjørne og opdatere/oplyse din e-mailadresse i indstillinger. Deltagelse i konkurrencen indebærer, at Entercard registrerer om din e-mailadresse er blevet opdateret i netbanken. I forbindelse med deltagelse bedes deltager give sit samtykke til, hvordan Entercard må kontakte deltageren. Samtykket kan til enhver tid administreres på remember.dk/netbank.

Kun personer over 18 år kan deltage i konkurrencen. Ansatte eller familiemedlemmer af ansatte hos Entercard, kan ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse i konkurrencen er ikke betinget af at deltager foretager køb, brug af kredit etc.

Personoplysninger

Personoplysningerne vil blive brugt til at administrere konkurrencen og til at kontakte vinderne.

E-mailadressen vil blive opdateret i Entercards database for korrekte kundeoplysninger.

Præmie

Der kåres to vindere efter kampagnens afslutning. Alle som opdaterer/oplyser deres e-mailadresse i netbanken inden den 30. april 2021, og giver os deres samtykke til digital markedsføring, er automatisk med i lodtrækningen om præmien. Vinderen vil blive kontaktet af Entercard på den oplyste e-mailadresse, og vil blive ønsket tillykke her på remember.dk. Entercard arrangerer præmien for vinderen. Præmien består af det nye Apple Watch til en værdi af cirka 5.000 kr.

Arrangør

Entercard Danmark, filial af Entercard Group AB, Postboks 89, 2770 Kastrup. Entercard står bag re:member, der tilbyder udlånsprodukter som kreditkort og forbrugslån (remember.dk).