Du kan låne penge til bilen hos re:member

Er din bil blevet for dyr i reparation? Bruger den alt for meget brændstof? Eller skal du købe din allerførste bil? Hvad end dit behov er, kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån til bil hos re:member. Du ansøger online på få minutter, din ansøgning er helt uforpligtende for dig, og vi blander os naturligvis ikke i bilmærket eller alderen på bilen. Du kan handle helt frit.

Så nemt kan du ansøge om lån til bilen

Hos re:member er låneproces og omkostninger helt transparente.

  1. Brug vores låneberegner til at regne på lånebeløb og løbetid på lånet
  2. Så kan du se og sammenligne omkostninger og tilbagebetalingstid
  3. Udfyld vores online låneansøgning – det tager kun få minutter
  4. Vi modtager og behandler din låneansøgning med det samme
  5. Hvis du godkendes, får du et lånetilbud, du kan sige ja eller nej til
  6. Siger du ja, overfører vi pengene til din konto inden for 3-5 hverdage

Flyt gerne dit billån til re:member

Har du i sin tid optaget et lidt for dyrt lån til din bil? Har du måske flere mindre lån eller kassekreditter, som er dyre? Så kan du samle det hele under ét lån hos re:member, få et bedre overblik og ofte spare en del af dine omkostninger pr. måned. Regn selv på, hvad det betyder: Brug vores låneberegner, og gå derefter til online låneansøgningen.

Hvad er kravene til at få et billån?

Vil du have et lån hos re:member til anskaffelse eller måske udskiftning af en bil, skal du ikke stille sikkerhed i dine private ejendele. Men vi har tre grundlæggende krav, der skal være opfyldt, før du kan komme i betragtning til et lån. Du skal være over 18 år gammel, du må ikke stå anført som ’dårlig betaler’ i tjenester som RKI, og så skal du have et fast arbejde med en fast indtægt. Godkender vi dig til et lån, og siger du ja tak, er du derefter helt frit stillet til at gå på biljagt, for et forbrugslån binder dig ikke til bestemte bilmærker eller forhandlere.

Hvor meget kan du låne til en bil?

Det er helt op til dig! Du kan låne penge til en billig brugt bil eller en ny direkte fra forhandlerens showroom. Mellem 10.000 kroner og 250.000 kroner er alt muligt. Den billige brugte er selvsagt den mest overkommelige startinvestering, mens der kan være lavere omkostninger forbundet med en ny bil, der ofte kører længere på literen og kan være billigere at forsikre.

Værd at vide om rente og løbetid på ditt lån til bil

Renten på et lån til bil hos re:member er individuel, og den bliver fastsat ud fra lånebeløb, løbetid og vores vurdering af din kreditværdighed. Brug som udgangspunkt altid vores online låneberegner for at få et første indtryk af, hvad det vil koste dig om måneden. Prøv gerne at justere lånebeløb og løbetid, indtil du finder et niveau, der er i balance med din privatøkonomi. Derefter kan du nemt ansøge online. 

 

Ansøg om re:member forbrugslån her

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,18 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.772 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 66.813 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,22 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 316.813 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.