Lån penge med hurtigt svar

Har du brug for at låne penge? Med re:members forbrugslån låner du til det, du har brug for uden krav om sikkerhed. Du kan låne op til 250.000 kroner og få hurtigt svar på din ansøgning.

Lån penge med hurtigt svar – sådan gør du:

  1.   I re:members låneberegner ser du omtrent hvad lånet koster.
  2.   Udfyld let ansøgningen.
  3.   re:member modtager hurtigt imod din ansøgning og foretager en kreditvurdering.
  4.   Du modtager et lånetilbud, som du kan takke ja eller nej til.
  5.   Hvis du takker overføres pengene til din Nemkonto indenfor 2-3 hverdage.

Ofte stillede spørgsmål og svar om kviklån

Hvad er et kviklån?

Kviklån er som regel et lån på et mindre beløb, som bevilges og udbetales hurtigt. Lånebeløbene variere, men er som oftest et par tusinde kroner op til omkring 30.000 kroner. Ved et kviklån kan du på bare nogle få minutter ansøge om lån og få hurtig besked. Pengene udbetales til dig hurtigst muligt, som regel samme dag som du har ansøgt.

Tilbyder re:member kviklån?

re:members forbrugslån er anderledes end kviklån, da vi dels tilbyder større lånebeløb end kviklån ofte er og desuden laver et grundigere kredittjek, end hvad man ofte gør ved kviklån.Vi lægger stor vægt på din betalingsevne, for at minimere risikoen for eventuelle betalingsproblemer. re:members forbrugslån udbetales 2-3 hverdage efter indgået aftale.

Hvor meget kan jeg låne med et lån fra re:member?

Vi tilbyder forbrugslån uden sikkerhed  fra 10.000 til 250.000 kroner.

Hvordan får jeg den bedste rente på et lån?

Rente afhænger af din individuelle kreditvurdering, lånebeløbet og ønsket løbetid. Rente variere fra 6,95 % til 22,45 %.

Hvad koster et lån?

Prisen for et lån er individuel. Du kan benytte re:members låneberegner for at se, hvor meget det cirka kommer til at koste dig.

Hvad er løbetiden på et lån fra re:member?

Løbetiden kan variere fra 1-15 år. Du kan selvfølgelig betale lånet tilbage hurtigere uden ekstra omkostninger.

Ansøg om at låne penge fra re:member her.

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,18 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.772 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 66.813 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,22 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 316.813 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.