Lån penge online

At låne penge online er en selvfølge for os hos re:member. Du behøver ikke mødes med en bankrådgiver og udfylde en masse dokumenter, i stedet kan du ansøge om et forbrugslån på op til 250.000 kroner i ro og mag, når det passer dig. Fra sofaen, stranden eller bilen – du bestemmer. Alt hvad du behøver er dit MitID.

At låne penge online er trygt, nemt og bekvemt. Med re:member forbrugslån kan du ansøge online om lån fra 10.000 til 250.000 kroner uden krav om sikkerhed, i form af eksempelvis bolig. Vi behandler din ansøgning med det samme, så det at ansøge om lån online går hurtigt.

Inden du ansøger om et lån, kan du benytte vores låneberegner for at se, hvor meget et lån kan komme til at koste dig, og hvad den månedlige omkostning bliver. Du kan uden stress sammenligne rentesatser. Vær opmærksom på, at den rente du tilbydes på baggrund af din ansøgning, beror på en individuel kreditvurdering.

Lån penge online - trin for trin

  1. Udfyld blot låneansøgningen og underskriv med MitID
  2. Vi modtager din ansøgning og foretager en kreditvurdering
  3. Hvis du bliver godkendt, modtager du et lånetilbud, som du kan takke ja eller nej til
  4. Hvis du takker ja, overføres pengene til din NemKonto inden for 3-5 arbejdsdage

Spørgsmål og svar om lån af penge online

Hvor hurtigt får jeg svar om lån af penge online?

Vi behandler din ansøgning, så snart den kommer ind, og du får ofte svar samme dag.

Hvem kan ansøge om at låne penge online?

Du skal være fyldt 18 år, have en fast indtægt på mindst 120.000 kr. om året og ingen betalingsanmærkninger, så kan du låne penge online ved at udfylde ansøgningen her.

Kan jeg låne penge online, selvom jeg tidligere har haft betalingsanmærkninger?

Måske har du haft en betalingsanmærkning eller inkassosager. Det behøver imidlertid ikke at betyde, at du ikke kan optage et forbrugslån og låne penge online. Vi foretager en individuel kreditvurdering for at fastsætte, hvor meget du eventuelt kan låne.

Hvor meget kan jeg låne online?

Vi tilbyder lån fra 10.000 til 250.000 kroner.

Ansøg om at låne penge fra re:member her

Ved et samlet kreditbeløb på 250.000 kr. over 7 år med variabel debitorrente 7,18 % – 24,91%, er den månedlige ydelse 3.772 kr. – 5.933 kr. De samlede omkostninger udgør 66.813 kr. – 248.394 kr. ÅOP udgør 7,22 % – 24,97%. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 316.813 kr. – 498.394 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.