re:member reward

re:member reward er et fordelsprogram for dig, som har re:member Mastercard. Du får op til 15 % i reward rabat i mere end 125 netbutikker. Sådan fungerer det:

  1. Log ind, vælg butik og klik på "Til butik"
  2. Shop som du plejer og betal med dit re:member Mastercard
  3. Rabatten trækkes automatisk fra på din næste re:member faktura

Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. med fast debitorrente på 18,21 %. Kreditten afdrages ikke og har ingen fast løbetid, idet den er gældende indtil videre. Hvis 12 mdr. løbetid, 100% udnyttelse i løbetiden, så udgør de samlede omkostninger (renter)  1.583 kr., ÅOP udgør 16,95% og det samlede tilbagebetalte beløb udgør 11.583 kr.

Der tages i beregningen ikke højde for, at der hver måned skal indbetales et mindste beløb.I beregningen er kreditten rentefri i 22 dage og tilbagebetalingen sker via Betalingsservice.

Butikker i re:member reward

Herunder finder du alle de butikker, som er en del af re:member reward fordelsprogrammet inddelt i kategorier. Hvis du leder efter en specifik butik, kan du med fordel bruge søgefunktionen.

Se alle butikker

Få rabat på hotel, rejser og shopping

Du får gode rabatter på hoteller, rejser og masser af online butikker. Alt du behøver at gøre, er at betale med dit re:member kreditkort.

re:member app

Med re:member app kan du nemt få både oversigt over din saldo, dine transaktioner og have mulighed for at søge om kreditforhøjelse. re:member app er gratis, og med den, er du altid opdateret med de nyeste informationer.

Et sikkert kort til Internethandel

Dit re:member MasterCard har en udvidet sikkerhed, når du handler med det på nettet. Hvis din leverandør ikke leverer varen, eller går konkurs inden du modtager varen, så er du bedre stillet end hvis du eksempelvis havde betalt med dit Dankort.

Klik her for at læse vilkårene for re:member reward.