Sådan logger du på netbanken

Vi tilbyder netbank, som du kender det fra din egen bank.

Her får du sikker adgang til dine transaktioner, saldo, kreditmaksimum og meget mere. Du logger ind via MitID ligesom på din almindelige netbank. 

Denne vejledning hjælper dig med at logge på din Netbank trin-for-trin. Når du kommer ind i Netbank, anbefaler vi at du bruger et par minutter på at klikke rundt og se, hvilke muligheder du har. 

I Netbank kan du udover at se dine transaktioner og rabatter også søge om betalingsfri måned. Du kan tilmelde dig Betalingsservice og vælge den minimumsbetaling, der passer dig bedst, og meget mere.

Hvis du ved en fejl kommer til at bestille en tjeneste, du ikke ønsker, kan du altid ringe til vores kundeservice. Du er naturligvis også velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til det, du ser i din Netbank eller til dit re:member MasterCard t i al almindelighed. Kundeservice kan kontaktes på tlf: 33 42 37 20.

re:member MasterCard netbank ligner den side, du bruger når du logger på din almindelige bankkonto. Læg mærke til at der står EnterCard; det er kortudstederen for dit re:member MasterCard

 

  1. Gå til Netbank
  2. Indtast dit brugernavn til MitID
  3. Godkend forespørgslen i din MitID app