mastercard-securecode.jpg

Sikker handel på internettet med Mastercard SecureCode

Hvad er Mastercard SecureCode
Det er en sikkerhedsløsning, specielt udviklet til at gøre handel med Mastercard -og dermed dit re:member Mastercard endnu mere sikkert.

For at gøre betaling på internettet endnu mere sikker, anbefaler vi, at du benytter dig af Mastercard® SecureCodeTM enten ved at oprette et password eller ved at anvende NemID.

Du kan stadig betale med re:member Mastercard, på samme måde som du tidligere har gjort i netbutikker, som ikke tilbyder Mastercard SecureCode. 

Hvordan gør jeg?
Første gang du handler i en netbutik, som tilbyder Mastercard SecureCode, og du opgiver dit kortnummer og udløbsdato, vil du blive bedt om enten at registrere dig og oprette et password eller anvende NemID.

NemID
Du anvender dit NemID til at bekræfte transaktionen. 

Password
Handler du meget på nettet, kan det være nemmere for dig blot at anvende password. Det password vil du kunne anvende fremover til andre transaktioner.

Registrerer du dig med password får du tilsendt et engangspassword. Dette password bliver sendt til det mobilnummer eller den e-mailadresse, som er lagret i vores kundedatabase. Du vil derefter blive bedt om at registrere et password efter eget valg samt en personlig oplysning.

Har du ikke registreret dit mobilnummer eller din e-mailadresse hos os kan du gøre dette ved at henvende dig til Kundeservice 33 42 37 20 eller skrive til os via netbanken.

Sådan tilmelder du dig med password 
For at benytte dig af løsningen, skal du registrere dit kort. Du kan registrere dit re:member Mastercard, når du handler i en netbutik, som er mærket med Mastercard SecureCode eller gøre det direkte her.