stopservice-plus.jpg

StopService Plus

StopService Plus indeholder

  • Spærring af kort
  • Nøglering med unik identifikationskode
  • Nødbilletter
  • Nødkontanter
  • Meddelelseservice
  • Forsikring
  • Bagageservice
  • Personlige sikkerhedsmærker
  • ID-Sikring

Pris
StopService Plus koster 29 kr. per måned. Betalingen bliver faktureret månedligt på din kreditkortfaktura.

Betingelser
Forsikringsbetingelser til StopService Plus

Spærring af kort og mobil
Bankkort, kreditkort, benzinkort… Kan du huske alle numrene du skal ringe til, hvis du mister dem? Med StopService foretager du ét opkald, og så spærres alle de kort, som du har registreret. Med StopService kan du også registrere din mobil og dit mobilnummer. Mister du mobilen ringer du til StopService, så spærrer de den for dig.

Nøgleservice
Du modtager en nøglering med et unikt registreringsnummer og en opfordring til den, som finder nøglebundtet, om at lægge det i den nærmeste postkasse. På denne måde er det muligt at returnere et mistet nøglebundt, uden at den, som finder nøglerne, får kendskab til ejerens identitet.

Nødbilletter og nødkontanter
Mister du din pung i udlandet, kan du helt rentefrit låne op til 10.000 kr. i landets valuta. Derudover kan du også låne op til 15.000 kr. til at købe billetter, så du kan rejse hjem igen.

Meddelelsesservice
Har du brug for at få en vigtig meddelelse viderebragt hjælper StopService med dette.

Forsikring
Mod økonomisk tab som følge af uautoriseret brug af registrerede kredit- og betalingskort i de tilfælde, hvor kortudsteder ikke dækker hele tabet, fordi PIN-koden er blevet
benyttet. Forsikringssummen svarer til din selvrisiko ifølge gældende regler og dækker økonomisk tab med op til 1.100 kr. pr. kort og maksimum 11.000 kr. pr. forsikringshændelse.

Bagageservice
Bagagemærkerne er forsynet med en tekst, som beder den, som finder tasken om at kontakte os, så vi kan viderebringe tasken til dig. Derved er sandsynligheden for at få din taske tilbage større, hvis du f.eks. glemmer den i taxien. I stedet for selv at bruge tid og kræfter på at spore tasken, så ringer du til StopService. Du oplyser dem, hvor du befinder dig, og hvordan de kan komme i kontakt med dig for at overbringe tasken.

Personlige sikkerhedsmærker
Personlige sikkerhedsmærker findes i forskellige størrelser, så du hurtigt og enkelt kan sætte dem på de ejendele, som du er bange for at miste f.eks. din tablet, kamera etc. Sikkerhedsmærkerne har et unikt identifikationsnummer og en opfordring, til den som finder den tabte ejendel om at kontakte StopService.  

ID-Sikring
Du kan ringe døgnet rundt og få rådgivning om, hvordan du kan forebygge identitetstyveri, herunder hvordan identitetstyveri kan finde sted, og hvad du bør være opmærksom på. Skulle uheldet alligevel være ude, hjælper StopService Plus med at opdage mulig svindel, og fastslå om økonomiske uregelmæssigheder har fundet sted som følge af identitetstyveri.

Får StopService en fuldmagt fra dig, hjælper de også med at afvise uberettigede pengekrav og gøre indsigelse mod eventuelle uberettigede betalingsanmærkninger.

 

Spærring af dine registrerede kort og mobiler
Du kan ringe døgnet rundt til StopService på +45 80 30 12 00.

Spørgsmål eller klage
Har du spørgsmål, eller vil du klage over forhold vedrørende StopService, kan du kontakte StopService på + 45 80 30 12 00

Oprettelse
Ønsker du at tegne StopService skal du ringe til Kundeservice på telefon 33 42 37 20. Telefonerne er åbne mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 16:00.

Fortrydelsesret
Du har en fortrydelsesfrist på 14 dage. Fristen regnes fra den dag, hvor du har modtaget en mail eller et brev indeholdende forsikringsbetingelserne.

Inden fortrydelsesfristens udløb skal du skriftligt meddele EnterCard, hvis du har fortrudt aftalen.

Opsigelse af StopService
Du kan til enhver tid opsige StopService ved skriftlig meddelelse til EnterCard. Ved opsigelsen skal du betale præmie frem til næste præmieforfaldsdato, og StopService er i kraft til og med denne dato.

Fortrydelse og opsigelser skal skriftligt sendes til:
EnterCard Danmark
Postbox 89
2770 Kastrup