forbrugslan-billig.jpg

Vælg et rigtigt forbrugslån til dit rejseeventyr

Har du økonomien i orden, men ville ønske, at du havde lidt flere penge til en rejse, som du aldrig glemmer? Overvejer du, hvor du finder et billigt forbrugslån? Læs videre, og bliv inspireret til at pakke kufferten og opleve verden.

Du er ikke ung og fri for evigt. Tyverne og begyndelsen af trediverne er det ideelle tidspunkt til at eventyr og en rejse til fjerne egne, hvor du vil uden tvivl kommer til at opleve ting, som du vil huske resten af dit liv – uanset det drejer sig om verdens største karneval i Rio eller paraglidning i New Zealand.

H.C. Andersen har sagt: At rejse er at leve – så hvorfor ikke tage fri én måned eller to og tage ud og rejse. Har du tænkt over, hvor du vil rejse hen? Hvis ikke, kan en backpackertur til Sydøstasien være en idé.

På jagt efter et billigt forbrugslån?

Hvis du er på jagt efter et forbrugslån for at komme drømmerejsen et skridt nærmere, kan re:member være et alternativ. Du kan låne op til 250.000 kroner uden sikkerhed. Det eneste, som re:member skal bruge for at kunne lave en kreditvurdering, er, at du bekræfter, at du er over 18 år, har fast indkomst og ingen betalingsmisligholdelser. Det er nemt at ansøge om et lån og kan gøres i to lette skridt

  • Udfyld skemaet her

  • Upload seneste lønseddel og årsopgørelse eller anvend HentSelv Skat i ansøgningen

Det er en god idé at regne ud, hvor meget du skal bruge til rejsen på forhånd, så du ikke tager et større forbrugslån, end du kan betale tilbage. Selvom det kan være fristende at låne 100.000 kroner og have lidt ekstra lommepenge, så er det klogt at planlægge godt og lave en plan for tilbagebetaling.

Planlæg eventyret

Hvis dit valg falder på en backpackertur gennem Sydøstasien, er populære stop under rejsen Angkor Wat i Cambodia, Laos, Hanoi i Vietnam, Bali, Ubud i Indonesian og Chiang Mai i Thailand. Måske drømmer du om at danse natten lang ved en af de månedlige fuldmånefester i Koh Phangan?

For mere end ti år siden arrangerede en flok turister en fest på stranden i Haad Rin for at fejre den smukke fuldmåne, som kunne ses på stedet. Siden da er festglade mennesker fra overalt i verden rejst hertil, og ved hver fuldmåne samles over 11.000 mennesker på stranden.

Festen begynder i skumringen, når månen kommer til syne, og forsætter til de tidlige morgentimer. Der spilles alt fra techno, trance, reggae og R&B til festen, og der er altid cirkusartister til stede for at underholde – alt fra jonglører til sabelslugere. Tror du, fuldmånefesten kunne være den bedste fest i dit liv?

Afhængigt af betalingsmisligholdelser og individuel kreditvurdering kan du få et billigt forbrugslån til at opfylde dine drømme. Prøv låneberegneren hos re:member, og søg om et forbrugslån i dag, så du kan begynde at planlægge dit rejseeventyr allerede i morgen!

Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 5 år med variabel debitorrente 7,18 % – 21,88 %, er den månedlige ydelse 1.984 kr. – 2.655 kr. De samlede omkostninger udgør 19.022 kr. – 59.273 kr. ÅOP udgør 7,31 % – 22,05 %. Det samlede tilbagebetalte beløb udgør 119.022 kr. – 159.273 kr. I beregningen sker tilbagebetalingen via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet.